Pots
Afgelopen Projecten Uitgevoerd door Casconed

Voor werk wat op maat moet gebeuren...

ImageOf het nu gaat om grote of kleine projecten, om een doorlooptijd van een dag of enkele maanden: voor elk werk zet Casconed Montage de juiste mensen en de juiste middelen in. Na overleg met de bouwleiding zorgen wij ervoor dat de producten op tijd op de bouwplaats arriveren: vlekkeloos, veilig. Zijn er vragen, dan kunt u altijd terecht bij onze vaste montageleider op de bouwplaats. Want wij kennen de waarde van zelfstandig werken, met korte lijnen, binnen een overzichtelijk proces.

Voor grote projecten...

ImageCasconed  montage is de snelste professionele prefab betonbouwer in de markt. In ruim 3 jaar bouwden wij aan een reputatie waar we trots op kunnen zijn. Het bouwen is ons met de paplepel ingegoten. Wij weten ook dat wij die reputatie dagelijks opnieuw moeten waarmaken. Met Casconed Montage kiezen opdrachtgevers voor een bouwpartner die weet hoe je bouwprocessen optimaliseert. In constructieve samenwerking met overige bouwpartners werken wij aan een gezamenlijk resultaat dat staat.

Voor middel grote projecten....

ImageHoe  groter een werk, hoe complexer het overzicht en de onderlinge afstemming en planning. In overleg met de hoofdaannemer stellen wij een prefab-detailplanning op. Die is vervolgens leidend bij onze afspraken met leveranciers van materieel en bouwmaterialen. Door direct toezicht, een strakke planning en een dito uitvoering kunnen wij onze contractafspraken altijd nakomen. Onze opdrachtgever houdt bovendien de handen vrij voor andere zaken. Zo maakt Casconed Montage van ieder project een succesvol project.

Voor kleine projecten

Image Groot,  groter, Casconed. Een kantorencomplex van meer dan 50.000 vierkante meter? Een stadion voor een club uit de hoogste regionen van de vaderlandse voetbalcompetitie? Casconed Montage brengt de grootste werken tot een succesvol einde. Casconed Montage is groot, zelfstandig en flexibel. Wij bouwen op het vakmanschap van onze tientallen eigen monteurs, de korte lijnen binnen en buiten onze organisatie, en onze goede relaties met onder-aannemers en toeleveranciers. Onderbezetting op de bouwplaats komt bij ons niet voor: ook de grootste werken zijn bij ons in vetrouwde handen.
Newsletter

Het kantoor van Casconed Montage is gevestigd op het volgende adres:
Marowijne 15
1689 AR Hoorn/Zwaag
Nederland
Tel: +31 229 24 14 10
Fax: +31 229 29 82 25
Voor antwoorden op de meest gestelde vragen:
Contact